top of page
Banverco

GROOT- ÉN KLEINHANDEL IN AUTO-ONDERDELEN EN AUTOACCESSOIRES

WISSELSTUKKEN EN TOEBEHOREN VOOR ALLE MERKEN

Naast onze uitstekende bandenservice heeft garage Banverco een reusachtig aanbod van reservestukken en autoaccessoires: om een kapot onderdeel te vervangen, om met een goed uitgeruste wagen op vakantie te vertrekken, om het koetswerk van uw auto te onderhouden … Name it, Banverco heeft het in voorraad of haalt het in een mum van tijd in huis. Zodat uw voertuig – of dat nu een moto, auto, bestelwagen of truck is - zo snel mogelijk weer tiptop in orde is.

Wisselstukken Banverco
Anker 1
Onderhoud auto bij Banverco
iStock-124202360.jpg

EEN GREEP UIT ONS UITGEBREID AANBOD

Wij verkopen mechanische onderdelen en reservestukken voor de airco, remmen, radiatoren, stuurinrichting, wielophanging. Het assortiment is quasi eindeloos en bestaat uit remblokken, aandrijfriemen, ashoezen, filters, waterpompen, ruitenwissers enz. We hebben ook veel elektrische wisselstukken zoals accu’s, bougies, alternatoren, starters, lampen, ontstekingskaarsen e.d. We zijn uw partner voor carrosserie-onderdelen waaronder uitlaten, spiegels, schokdempers, spoilers, velgen, trekhaken.

Maar u kunt bij ons eveneens terecht voor smeermiddelen, additieven en onderhoudsproducten voor voertuigen zoals autoshampoos en handzepen alsook poetspapier. Ten slotte is Banverco hét adres voor alle autobenodigdheden. Denk maar aan zetelhoezen en automatten, dakkoffers, maar ook startkabels, brandblussers en sneeuwkettingen, EHBO- en gereedschapskits. Bij ons vindt u werkelijk alles voor uw veiligheid en comfort onderweg.

Anker 2
Banverco

NOOD AAN EEN EXPERT IN AUTO-ONDERDELEN IN REGIO OOSTENDE?
U vindt vast en zeker wat u zoekt bij garage Banverco. Kom gerust een kijkje nemen in onze zaak.

bottom of page